Go Back
+ servings
Ingefærshot
Print

Ingefærshot

Ret Drinks
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 55 minutter
Servings 1 liter
Author Kim Jørgensen

Ingredienser

  • 300 g. ingefær
  • 2 stk. citroner
  • 4 spsk. honning

Sådan gør du

  • Start med at skrælle ingefæren, og derefter skære den i skiver.
  • Skyld citronen og skær også den i skiver.
  • Hæld vand, ingefær og citronskiver i en gryde, og bring den i kog.
  • Når vandet koger, skruer du ned for varmen og lader det småsimre i ca. 45 minutter, hvorefter du tager gryden af varmen.
  • Lad det hele køle af i 10 minutters tid, inden du hælder det op i en kande, igennem en si. Tilsæt honning og rør rundt.
  • Stil derefter din ingefærshot på køl, som er klar dagen efter.